Om os

En virksomhed med stor opmærksomhed på både kunder og medarbejdere

Om Vognmand Kenneth E. Petersen

Vognmand Kenneth E. Petersen blev grundlagt af Kenneth Petersen med et ønske om at skabe de bedste rammer for både kunder og medarbejdere. Visionen var at skabe en virksomhed præget af stærk kundeservice og en stor vilje til at hjælpe og løse opgaver.

Drivkraften bag virksomheden er Kenneths nysgerrighed og engagement i både små og store projekter, hvor han lægger vægt på at skabe optimale betingelser for både medarbejdere og kunder.

Vi mener, at nøglen til en sund og velfungerende virksomhed er gode medarbejderforhold. Med en flad organisationsstruktur og fokus på gode arbejdsvilkår sikrer vi derfor, at det er glade og imødekommende medarbejdere, der kommer ud til vores kunder.

Vores ambition er at kunne håndtere hver en udfordring

Hos Vognmand Kenneth E. Petersen løser vi en bred palette af transportopgaver. Vores vognpark kan håndtere alt fra transport af bygge- og anlægsmaterialer til landbrugsafgrøder, affald og meget mere. Derudover har vi også services som kurertransport, da vi ønsker at levere en omfattende og alsidig service.

Med en flåde der omfatter lastbiler i flere størrelser, vogne med kran og grab, udstyr til snerydning og vejsaltning og meget mere sikrer vi, at du kun behøver én samarbejdspartner til at klare hele arbejdet.

Vores service er omfattende og dækker alle aspekter af transport og logistik. Med mange års erfaring og en alsidig vognpark kan vi garantere effektive løsninger til ethvert behov.

Vi ser frem til også at hjælpe dig!

Kontakt Vognmand Kenneth E. Petersen

Hos Vognmand Kenneth E. Petersen tilbyder vi skræddersyede transportløsninger til både private og erhvervskunder, der matcher dine nøjagtige behov og krav. Vores erfaring sikrer både effektivitet og en pålidelig service. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os, så tager vi en uforpligtende snak, eller skriv til os via vores formular, så kontakter vi dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvad kan vi gøre for dig?