Transport af farligt gods

Vi sikrer korrekt håndtering af al slags farligt gods og affald

Sikker transport

Har du brug for hjælp til transport af al slags farligt gods og affald som kemiaffald, smitsomt affald eller miljøfarligt affald, så er Vognmand Kenneth E. Petersen, din troværdige samarbejdspartner. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere.

Vi ved, hvor vigtig sikkerheden er i forbindelse med transport af farligt gods og affald, og derfor er vores chauffører også uddannede til at kunne udføre opgaven. Vi kan derfor forsikre dig om, at håndteringen og transporten af din forsendelse udføres sikkert og korrekt uanset omfanget af den ønskede opgave.

Vi står altid klar til at rådgive dig omkring sikker pakning og emballering, så sikkerheden er i top hver gang. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Din servicemindede og erfarne partner

Med vores store erfaring, veluddannede chauffører og alsidige vognpark, tilbyder vi ikke kun en simpel transportløsning i hele Danmark. Vi tilbyder servicemindede chauffører, som sørger for at tilpasse sig dine specifikke behov, så du kan have tillid til os fra start til slut.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, som er med til at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige service uanset hvad og hvorhen, du skal have transporteret noget.

Kontakt os allerede i dag

Har du brug for hjælp til at få transporteret farligt gods? Så kan du ringe til os på 40 33 35 54 eller sende en mail til kontakt@vognmandpetersen.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt Vognmand Kenneth E. Petersen

Hos Vognmand Kenneth E. Petersen tilbyder vi skræddersyede transportløsninger til både private og erhvervskunder, der matcher dine nøjagtige behov og krav. Vores erfaring sikrer både effektivitet og en pålidelig service. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os, så tager vi en uforpligtende snak, eller skriv til os via vores formular, så kontakter vi dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvad kan vi gøre for dig?