Containerudlejning i Allerød og omegn

​Hos Vognmand Kenneth E Petersen udlejer vi containere til ethvert formål. Vi har et stort udvalg af containere, så du kan med garanti leje en container, der dækker dit behov.

Vores erfaring – din sikkerhed

Vi er specialister i containerkørsel og har mange års erfaring inden for faget. Vi har derfor ekspertisen og erfaringen til at rådgive og vejlede om de forskellige containere og deres brug, så du får optimalt udbytte af din lejecontainer.

Stort udvalg af containere

Vognmand Kenneth E Petersen udlejer mange forskellige containere. Du kan for eksempel leje både åbne og lukkede containere. Alt efter formål og behov, har vi den rette container. Vil du for eksempel undgå, at regn skal komme i containeren, kan det være en fordel at leje en lukket container.

Er du i tvivl om, hvilken container der matcher dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon eller via mail. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig. Vognmand Kenneth E Petersen tilbyder containerudlejning for både privat og erhverv. Vi har flere års erfaring med containerkørsel, og vi ved, hvad man skal kunne forvente af en container. Vores containere er derfor af højeste kvalitet – uanset størrelse og type.

Ingen projekter er for store eller små

Vi har containere i mange typer og størrelser, hvilket sikrer dig en container, der matcher dine ønsker og behov. Hvad enten du er i gang med et have- eller husprojekt, har vi containeren til formålet.

​Er du i tvivl om, hvilken containertype der er den rette til netop dit projekt, står vi klar med professionel rådgivning. Vi sørger for at finde den bedste og mest rentable løsning for dig.

​Hvorfor vælge os?

Fordele​ ved vores vognmandsfirma

​19 års erfaring

Vi har den nødvendige erfaring til at løfte din opgave på et professionelt niveau.

Servicemindede chauffører

Vores medarbejderstab består af glade chauffører, som kører langt for din opgave.

Fleksibel vognmandsservice

Vi stræber efter at være fleksible, glade og positive ved alle former for opgaver.

Punktligheden betyder alt

For os er punktlighed vigtigt. Det betyder, at vi overholder aftalerne med vores kunder.

kontakt os

Søger du hjælp til fragt eller transport?

Har du spørgsmål, ønsker et godt tilbud på erhvervstransport eller er kommet i tvivl om noget? Så er du velkommen til at kontakte os ved, at skrive gennem kontaktformularen.

Vi er klar til, at tage imod dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

Firmainformation

Vognmand Kenneth E Petersen ApS

CVR-nummer: 42559563

J. F. Willumsens Vej 49A - 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

Kontaktinformation

​Telefon: (+45) 4033 3554

Send os din henvendelse:

kontakt@vognmandpetersen.dk

Hverdage 08.00 – 16.00.

​© 2021 Vognmand Kenneth E Petersen   facebook-white